posts

Återuppta ridningen igen

När jag bestämde för att börja rida igen, bestämde jag mig för att ta det till nästa nivå. Så gick jag en online grupp ryttare och lärde mig allt jag kunde om ridning lektioner och alla tricks som jag kunde använda med hästen.

Det första steget i att bli en bättre ryttare är att ha en häst. Kommuns ridskolor har hästar man kan låna, per timme. Blir medlem i ridklubb för att stötta den lokala ridverksamhet. Varje ryttare behöver ändra sina sadel och tyglar ofta. Det rekommenderas starkt att en motorcykel förare ändra sitt bälte varannan månad, eller varje gång han eller hon rider.

Ridning är en rolig sport för alla nivåer av hästägare och ryttare. Det är en av de viktigaste aspekterna av hästägande, och alla hästägare måste behärska ridning innan de vågar på en kapplöpningsbana. Lär dig att träna din häst för att lära dig ridning och tekniker.

När du börjar träna din häst, måste du fastställa en rutin som både ryttaren behöver utföra. Denna rutin kommer att innebära några viktiga punkter. Ett måste du börja med att utrusta din häst med skor och tillbehör. Det andra du behöver göra är att börja använda bete, och slutligen måste du lära dig att arbeta med din häst om hur man förbereder sig för ett lopp.

För att hjälpa hästen med förberedelser är det viktigt att bli av med allt som kan vara negativt för hästen. Kläder som kan orsaka problem med din häst inkluderar läderkläder, yllekläder, svettkostymer och andra kläder gjorda av syntetiska material. Å andra sidan, om din häst kräver en lämplig kappa för kallt väder, bör du hitta en kappa som inte är syntetmaterial, ull eller läder.

Ridningar bör alltid förberedas och prepareras hela tiden. Tanken är att se till att det inte finns något som kan orsaka hästen obehag eller sjukdom som kan hända i kapplöpningsbanan, och att förhindra att hästen från att vara obekväm i sin miljö och ha en allergi attack medan den försöker lära sig kapplöpningsbanan.

Umgås med en häst – mår bra känsla

En en viktig del av samspelet mellan häst och ryttare är putsning rutin. Dessutom är det viktigt att veta hur man känner igen när en häst måste rakas, och putsning tekniker för att ta bort hår från kroppen och ögonen. Kom ihåg att ögonen är extremt känsliga, och de måste tas om hand ordentligt.

Du borde veta att putsning  tar tid. Till exempel måste du ställa in en bekväm putsning område där hästen kan koppla av och ändå njuta av putsning. Precis som du, måste din häst vill bli preparerade, och det måste kunna göra det utan att rusas.

Försök alltid att lära känna din häst genom putsning rutin,  så att hästen inte rusade att gå. Om hästen är nervös, kan det bli rädd och även lite rädd. På så sätt kommer din häst att ha en chans att slå sig ner och njuta av processen.

Hästen måste ständigt matas och vattnas, och detta måste ske både på morgonen och kvällen. När det behövs, bör din häst vara beredd att köra till hagen för sin utfodring. Det finns många saker som du behöver för att lära din häst om hur man gör, och du bör vara säker på att din häst förstår grunderna i ridning.

Hästar måste lära sig att lyda alla befallningsfall som du har fått, vilket är ryggraden i hur man tränar en häst. Börja med att lära hästen att lyda din röst. Tala lugnt, och sedan ge en signal, till exempel placera handen på hästens träns eller pekar på en viss plats.

När hästen vet att kommandot kommer från dig, kan det börja slappna av. Du kan också prata med din häst med en positiv attityd, eftersom det är troligt att din häst är rädd för något nytt och farligt. När allt kommer omkring, hästar gillar inte nya saker, så du måste vara säker på att din häst har en anslutning med dig som är positiv innan du börjar träna den.

När en häst har en positiv relation med dig, kommer de inte vara rädda för någon situation, oavsett hur extrem. vad som kan hända. din häst bör svara dig i ett lugn och courte, vilket bör hjälpa din häst lära sig att svara i kapplöpningsbanan.

Besök denna sida för mer tips och råd om träning.